Hi, How Can We Help You?
  • Adresă: str. Vasile Conta Nr.4, etaj 1, București
  • Telefon: 0753 103 311
  • Email: notariat@berevoianu.ro

Testamente

Informatii despre testamentul la notar.

Testamentul la notar este actul unilateral și personal, prin care o persoană (testator) dă dispoziţii pentru momentul în care nu va mai fi în viaţă, cu privire la împărţirea averii sale, organizarea funeraliilor sau alte aspecte conexe.
testamentul la notar

Testamentul la notar este un act revocabil, astfel încât testatorul are dreptul ca pe parcursul vieții sale să încheie câte testamente consideră necesar, revocând testamentele anterioare sau aducând completări testamentelor existente. Un testament autentic poate fi revocat doar printr-un act autentic notarial. Testamentul este un act individual; este interzis, sub sancțiunea nulității absolute, ca două sau mai mule persoane să dispună prin același act, indiferent dacă testează una în favoarea celeilalte sau în favoarea unui terț.

– actul de identitate al persoanei care lasă testamentul;
– actele de identitate ale celor doi martori care îl vor asista pe testator la notariat (testatorul poate fi asistat de unul sau de doi martori, caz în care aceștia trebuie să prezinte actele de identitate. În cazul în care, din pricina unei boli sau din orice altă cauză, dispunătorul nu poate semna, la autentificarea testamentului este obligatorie prezența a doi martori.);
– copia actului de identitate al persoanei/persoanelor în favoarea căreia/cărora testatorul lasă testamentul;
– în cazul în care prin testament se lasă un legat cu titlu particular, dispunătorul trebuie să prezinte actele de proprietate ale bunului care face obiectul legatului;
Dacă aveți nevoie de informații suplimentare, ne puteți contacta la nr de tel 0753 103 311 sau pe email la adresa notariat@berevoianu.ro
Toate actele pot fi trimise în primă fază scanate/pozate pe adresa de email: notariat@berevoianu.ro ori depuse la sediul biroului în copie, originalele urmând a fi prezentate notarului public la momentul semnării actului.
În funcție de particularitatea fiecărei situații concrete, notarul instrumentator poate solicita documente suplimentare.

Aveți nevoie de informații suplimentare cu privire la încheierea unui testament la notar ?
Ne puteți contacta la nr de tel 0753 103 311 sau pe email la adresa notariat@berevoianu.ro

Testamentul la notar: Societatea Profesională Notarială Berevoianu-Chelaru

Societatea Profesională Notarială Berevoianu-Chelaru este un notariat sector 2 București, situat zona Universitate, pe strada Vasile Conta nr. 4, etaj 1 și oferă servicii specifice activității notariale atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice, într-un program de lucru prelungit care să asigure rezolvarea eficientă a solicitărilor tuturor clienților.

Biroul notarial și-a început activitatea în anul 2011 sub coordonarea dlui notar Radu Berevoianu în scopul de a oferi servicii notariale moderne, sigure și eficiente. Începând cu anul 2023, prin alăturarea dnei notar Raluca Chelaru, biroul notarial a devenit „Societatea Profesională Notarială Berevoianu-Chelaru”, o echipă profesionistă și motivată de a veni în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră.

testamentul la notar
testamentul la notar

Prin experiența acumulată, prin oferirea unor servicii conexe activității juridice notariale constând în colaborări eficiente cu birouri de traduceri autorizate, cu furnizori de servicii de cadastru și certificate energetice, prin amplasarea biroului într-o zonă centrală, ușor accesibilă a orașului București, suntem pregătiți să vă oferim servicii juridice notariale complete.

Cu un personal experimentat, biroul nostru oferă o gamă de servicii juridice notariale performante, care derivă din efortul nostru de a ne adapta constant nevoilor unei societăți tot mai dinamice și mai sofisticate.

Experienţa acumulată și pregătirea juridică constantă ne fac un partener de încredere, fiind mereu gata să vă punem la dispoziţie instrumente juridice eficiente care să răspundă solicitărilor dumneavoastră, indiferent de gradul de complexitate al acestora.

Apeleaza cu incredere la Societatea Profesională Notarială Berevoianu-Chelaru, notariat Magheru, pentru servicii notariale complete oferite de catre o echipa profesionista cu experienta dovedita.

Birou notariat situat intr-o cladire moderna, spatiu primitor, personal calificat cu experienta dovedita, zona centrala usor accesibila, Societatea Profesională Notarială Berevoianu-Chelaru este solutia perfecta daca te afli in cautarea unui notariat Universitate care sa ofere servicii complete notariale.