Hi, How Can We Help You?
  • Adresă: str. Vasile Conta Nr.4, etaj 1, București
  • Telefon: 0753 103 311
  • Email: notariat@berevoianu.ro

Disclaimer

Disclaimer

DISCLAIMER

Informatiile de pe acest site web referitor la aspectele juridice nu sunt furnizate in cursul unei relatii de angajament profesional, ci reprezinta doar un ghid general, in scopuri exclusiv informative si nu trebuie interpretate drept asistenta juridica generala si/sau specifica cu privire la orice subiect.

Continutul acestui site web cuprinde informatii generale si poate sa nu reflecte evolutiile legale actuale, deciziile sau solutiile relevante, situatiile cocrete trebuind a fi analizate in mod independent.

Continutul acestui site web este protejat de drepturile de autor fiind proprietatea exclusiva a Societate Profesionala Notariala Berevoianu si Asociatii. Utilizatorilor acestui site nu li se permite sa faca copii ale materialelor cu drepturi de autor.

Nicio portiune din continutul acestui site web nu poate fi reprodusa, distribuita sau publicata sub nicio forma sau prin niciun mijloc, fara aprobarea prealabila scrisa a proprietarului.

Proprietarul isi rezerva dreptul, la discretia sa completa si exclusiva, de a modifica acesti termeni si conditii in orice moment, postand termeni revizuiti pe site. Este responsabilitatea dumneavoastra sa verificati periodic eventualele modificari pe care le putem aduce acestor termeni si conditii. Utilizarea in continuare a acestui site dupa publicarea modificarilor la acesti termeni sau la alte politici inseamnă ca acceptati modificarile.

Toate drepturile sunt rezervate. Proprietarul revendica drepturile de autor asupra tuturor textelor, graficelor si codului computerului de pe acest site web, a designului general al acestui site si a selectarii, aranjarii si prezentarii tuturor materialelor de pe acest site.