Hi, How Can We Help You?
  • Adresă: str. Vasile Conta Nr.4, etaj 1, București
  • Telefon: 0753 103 311
  • Email: notariat@berevoianu.ro

Consiliere investitori

Consiliere investitori pentru investiţii imobiliare

În cei peste 10 ani de existență, biroul nostru și-a construit o abordare profesională completă, fiind recunoscut pentru soluțiile legale adaptate nevoilor clienților. Prin dedicare constantă, am devenit un partener de încredere al clienților noștri, soluționând spețe complexe atât pentru investitorii români, cât și pentru cei străini. Din experiența noastră, planificarea unei afaceri în domeniul imobiliar trebuie sa aibă obligatoriu în vedere și consilierea oferită de notarul public. În acest sens, am consiliat persoane fizice și juridice să identifice de la început soluțiile legale și fiscale optime pentru realizarea de investiții și pentru valorificarea acestora.

În planificarea investițiilor imobiliare, notarul public este partenerul afacerii pe toată durata realizării acesteia, asigurând cadrul legal necesar unei dezvoltări profitabile. Colaborarea acestuia cu specialistul în cadastru pentru ca parcelările, dezmembrările și apartamentările să se realizeze în mod optim, atât pentru investitori, cât și pentru beneficiarii finali ai unităților rezultate este o condiție esențială.

Notarul public sprijină investitorul încă de la momentul achiziției terenului care urmează a fi valorificat, prin obținerea tuturor informațiilor relevante despre parametrii tehnico-economici ai acestuia. Consilierea inițială oferită de către biroul nostru vă poate ajuta inclusiv în stabilirea optimă a regimului fiscal aplicabil afacerii, cotelor de TVA, deducerilor contabile aferente, punerea în practică urmând a se face de către consultanții de specialitate.

Apreciem că orice investiție imobiliară trebuie să se bazeze pe un fundament juridic solid, asigurat de profesioniști bine pregătiți și responsabili. Nu în ultimul rând, notarul public, fiind un profesionist eminamente imparțial și un garant al veridicității și legalității actelor, oferă consiliere și garanții cumpărătorilor beneficiari ai locuințelor rezultate în urma investiției.

În activitatea noastră, am soluționat o gamă de spețe specifice zonei de business, precum: fuziuni și divizări de companii incluzând transferuri de patrimonii imobiliare sau transferuri de business cu portofolii diverse de active mobiliare și imobiliare, fonduri de comerț, angajați.

Pe fondul circulației persoanelor și a capitalurilor, clienții noștri au avut nevoie de consiliere în tranzacții în care una dintre părți sau ambele își aveau factorii decidenți în străinătate. Printre altele, acestea au necesitat din partea noastră pregătirea procurilor ce urmau să fie date în fața notarilor publici străini sau a consulatelor române, verificarea legislației țărilor în care urma să se emită procura pentru a ști dacă este compatibilă cu dreptul civil român, pregătirea hotărârilor organelor de conducere ale societăților române cu acționariat străin, verificarea necesității apostilei sau a supralegalizării, după caz.

Misiunea noastră este aceea de a vă consilia cu privire la soluția juridică optimă pentru afacerea dumneavoastră. Toate informațiile sunt tratate ca fiind confidențiale și în conformitate cu rigorile codului deontologiei profesionale.